Stichtingvoetbalontwikkeling zwolle

Hoofdsponsor

Indoor Techniekcursus

INDOOR TECHNIEKCURSUS, UNIEK IN ZWOLLE!

Na het succes van afgelopen jaar organiseert Stichting Voetbalontwikkeling Zwolle (SVZ) wederom een indoor techniekcursus. In de winterperiode verzorgen trainers van SVZ een vijftal techniektrainingen in de  indoor kunstgrashal op Sportcampus de Pelikaan. Centraal staat de ontwikkeling van diverse basistechnieken.

Indoor kunstgrashal
Voetballen op kunstgras in een verwarmde sporthal speciaal ingericht voor voetbalactiviteiten. Sinds januari 2015 kan dat bij Indoor Soccer Zwolle. Uniek voor Zwolle en omgeving. De blaashal van Poly-Ned heeft twee officiële velden en ligt op sportpark De Pelikaan, midden in het groen.

Trainers
De 5 techniektrainingen worden verzorgd door Marco Koorman en Niek Hollewand. Al jarenlang is Marco verbonden aan de Stichting. Na bijzondere uitstapjes bij Apollon Limassol op Cyprus en bij FC Kairat Almaty uit Kazachstan is Marco nu weer beschikbaar voor de Zwolse jeugd. Niek is inmiddels al jarenlang actief bij FC Groningen. Ook Dennis Bekking zal een gasttraining verzorgen. Kllik HIER voor meer informatie over de trainers.

Data
zondag 24 januari 9.30 uur – 10.45 uur  (starttijd afhankelijk van het aantal deelnemers)
zondag 31 januari
zondag 7 februari
zondag 14 februari
zondag 21 februari

Opgeven:
Geef je snel op, want vol is vol. Er is maar beperkt plaats om zodoende de kwaliteit te waarborgen. Kinderen tussen de 7 en 13 kunnen zich opgeven door het inschrijfformulier in te vullen. De kosten voor de indoor techniekcursus zijn 89 euro per deelnemer. Dit bedrag kan  t/m een week voorafgaand aan de eerste training worden overgemaakt op: NL04 ABNA 043.80.60.830 onder vermelding van de naam van de deelnemer en indoor techniekcursus.

De indoor techniekcursus is vol. Door een deelnemer nu aan te melden komt hij/zij op de reservelijst.

Jongen Meisje * Ik maak het geld over op rekeningnummer: NL04 ABNA 0438 0608 30
T.a.v. Stichting Voetbalontwikkeling Zwolle en onder vermelding van naam en geboortedatum speler.


 Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden


Hoofdsponsor

iaz

Sponsoren

jako

profit

kaldi

3b-advies

the-phone-house-zwolle

perrys-kitchen

haverkamp

iak